Edelstenen, mineralen en sieraden
Aangepaste openingstijden

We zijn weer open!

Openingstijden

De Gouden Zon is geopend van Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De gouden Zon
Brink 16
9331 AB Norg

Edelsteentherapie

Er zijn diverse mogelijkheden om dit toe te passen….

Het dragen van de juiste edelsteen, die door een deskundige edelsteentherapeut is uitgetest.
Het uittesten van de edelsteen is erg belangrijk dit om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen behalen. Ook het bijhorende advies is van groot belang.

Het uittesten van de juiste edelsteen kan zonder afspraak worden gedaan. Dit kan van woensdag tot zaterdag van 10.00 tot 16.00.
Daarnaast is het mogelijk om stenen op afstand te testen: U stuurt mij dan een kort briefje met uw foto. Ik test dan welke steen het beste bij u past en stuur u de steen per post. Voor vragen kunt u mij telefonisch bereiken.

De tweede mogelijkheid is het dragen van een grote steen (knuffelsteen) in de broekzak. Ook deze steen moet weer uitgetest worden om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen behalen. Deze methode werkt iets minder direct dan het dragen van een steen.

De laatste mogelijkheid is het plaatsen van ruwe mineralen in een bepaalde ruimte b.v. huiskamer, slaapkamer, studeerkamer enz. Ook is het mogelijk een intensieve behandeling met edelstenen te ondergaan. Dit moet echter meerdere keren gebeuren. Dit word alleen gedaan als het echt nodig is om de steen die gedragen word te ondersteunen.

Reageren op deze pagina via uw Facebook: