Edelstenen, mineralen en sieraden
Aangepaste openingstijden

We zijn weer open!

Openingstijden

De Gouden Zon is geopend van Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De gouden Zon
Brink 16
9331 AB Norg

Wat kunnen de stenen voor ons doen?

De stenen kunnen ons bij diverse problemen of ongemakken helpen, maar houd er wel rekening mee dat het nog steeds geen wonder middelen zijn.

 

 

 

Het is erg belangrijk dat de stenen op de juiste manier worden gebruikt. Dit houd in dat er goed uitgetest is, welke steen het beste past bij het probleem waar aan gewerkt zal worden, maar ook bij de persoon met dit probleem. Het is dus deze combinatie die moet werken.

Dan is het ook belangrijk dat er een goed advies bij de steen wordt gegeven, zoals waar de steen het beste gedragen kan worden. Tijdens het gesprek dat met u gehouden wordt komt al snel naar voren wat er bij komt kijken als u gebruik wilt maken van de stenen. Dit advies is uiteraard kosteloos, net zoals het uittesten van de juiste steen. Ook is het mogelijk om via de telefoon en E-mail om advies te vragen.

De stenen kunnen onder andere hulp bieden bij; migraine en vele andere soorten hoofdpijn, aambeien en darmklachten, huilbaby’s, huidproblemen, reuma, fybromyalgie, artrose, overspannen, depressie, hevige vermoeidheid, burn-out.

Het is ook heel goed mogelijk om gebruik te maken van de stenen bij de psychische klachten. Hierbij kun je dan denken aan het verwerken van verdriet. Wanneer iemand erg ziek is, kunnen de stenen helpen om positief te blijven tijdens dit proces, ook voor de mensen er omheen die zelf niet ziek zijn kan de steen tot steun zijn. Dus op de been blijven om te helpen tijdens de ziekteperiode. Men kan dan de nodige kracht uit de steen halen om door te kunnen vechten. Ook onzekere mensen vinden steun bij de stenen. Het is zeker de moeite waard om het eens te proberen. Het blijkt dat toch zeker wel 95% van de mensen baat heeft bij de stenen.

Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden waarbij men gebruik kan maken van de stenen. Bij een bezoek aan De Gouden Zon is het mogelijk om alle vragen te stellen die u al tijd al eens zou willen stellen over het wel en wee van de stenen. Hier wordt ook altijd veel tijd aan gegeven door Roelie Dekker. Want tijd en aandacht staan hier altijd op de eerste plaats.

De werking van de stenen is niet aan leeftijd gebonden, dus voor iedereen is het mogelijk om de juiste steen te vinden, en het werkt zowel bij de mensen, als de dieren en de planten.

Roelie Dekker werkt al vele jaren in haar eigen praktijk. Hier wordt zowel met als zonder de stenen gewerkt. Het is mogelijk om de werking van de stenen te combineren met ontspanningsmassage, haptonomie, en stressbegeleiding. Dit kan ook afzonderlijk van elkaar. Hier maakt u zelf en in overleg met Roelie een keuze in. Het gaat er uiteindelijk om wat U  wilt.

Voor alle informatie kunt u terecht in De Gouden Zon

 

Reageren op deze pagina via uw Facebook: