Edelstenen, mineralen en sieraden
Aangepaste openingstijden

We zijn weer open!

Openingstijden

De Gouden Zon is geopend van Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De gouden Zon
Brink 16
9331 AB Norg

Steenlegging

De intensieve behandeling:

Dit word ook wel een steenlegging genoemd, deze heeft enige uitleg nodig.
Voor een intensieve behandeling moet eerst een afspraak voor worden gemaakt. De behandeling duurt ruim een uur, en wordt gegeven in de praktijk in Eelde.
Tijdens deze behandeling worden er op verschillende plaatsen op het lichaam stenen gelegd, dit heeft te maken met de chakra’s.
De stenen blijven een poosje liggen. Ook worden er stenen om het lichaam heen gelegd. Er kan op deze manier een juiste doorstroming van energie plaats vinden, maar er kan ook een diepe ontspanning komen. Het is ook mogelijk om op deze manier goed de problemen los te kunnen laten.

Het is een fijne behandeling voor mensen die enige moeite hebben met aanraking en/of uitkleden. Men ondergaat deze behandeling volledig gekleed. Met welke stenen er wordt gewerkt is afhankelijk van de klachten en van de persoon die een behandeling ondergaat.
Het is mogelijk om deze behandeling in te zetten bij verschillende klachten. Dit kan bij zowel de lichamelijke klachten als bij de geestelijken klachten.

U kunt voor meer informatie het beste terecht bij Roelie. Dit kan bij de Gouden zon of via de telefoonnummer die verder vermeld staat op deze site.

steenlegging